Embryonic Autopsy – Origins Of The Deformed

embryonic autopsy origins cover

embryonic autopsy origins coverBrutálna americká death metal ,sebranka’ Embryonic Autopsy vydala v júni tohto roku svoj druhý album s názvom Origins Of The Deformed.

Kvarteto sa dalo dokopy v Chicagu pred štyrmi rokmi. Medzi jeho členov patrí spevák a zakladateľ ikonickej tech-death kapely Oppressor Tim King.

Pôvod znetvoreného

Nová nahrávka kráča po ceste, ktorú vyhĺbil jej šialený predchodca Prophecies Of The Conjoined, ale posúva ju ďalej v príbehu o mimozemskom narodení v ľudskej nádobe.

Kapela opäť prináša poslucháčom surový a mocno drastický zvuk s prvkami grindcoru, švédskeho deathu a brutálneho amerického DM s hlbokými jaskynnými vokálmi. Album je nabitý zúrivosťou, rýchlosťou, skvelými riffmi a ako celok je obrovskou porciou nesmiernej brutality.

Máte pocit, že vás chytil veľký vír a ťahá vás k niečomu zlému a zlovestnému. Túto ohavnosť ozdobili sólami hviezdni hostia. Jack Owen (Cannibal Corpse, Six Feet Under, Deicide) v songoch Dissolving In Acidic Afterbirth a Dripping In The Vaginal Nectar, Terrance Hobbs (Suffocation) v Carnivorous Abortion a James Murphy (Death, Obituary, Testament) v Orgies Of The Inseminated, Cleopatra’s Spawn a Carnivorous Abortion.

Príšerné názvy desiatich skladieb napovedia veľa, ale ich ideálna dĺžka 30 minút sa ajtak zrieka akejkoľvek predstavy, že si zoberie čas, aby vám uľahčila počúvanie. Veľmi jemné vydýchnutie príde vo videoklipe Cleopatra’s Spawn, aj vďaka pohľadu na basgitaristku Kenxi a v záverečnej inštrumentálke The Curse Of Madame Pele.

Verdikt

Vynikajúca produkcia a ucelený výkon celej kapely rovná sa plnohodnotný sonický útok. Embryonic Autopsy si nekladú za cieľ byť najoriginálnejší v tomto štýle, ale prístup k ľudskému mäsu a zemiakom s náhrobnou hlinou odvedie dobrú prácu.

Lineup:

  • Tim King – spev
  • Scott Roberts – gitary
  • Kenxi – basa
  • Marco Fimbres – bicie

Hostia:

  • James Murphy – gitary (tracks 2, 8, 9)
  • Jack Owen – gitary (tracks 1, 4)
  • Terrance Hobbs – gitary (track 9)

Tracklist:

  1. Dripping in the Vaginal Nectar
  2. Orgies of the Inseminated
  3. Human Vessel of Alien Hybrids
  4. Dissolving in Acidic Afterbirth
  5. Spewed Forth Into Chunks
  6. Self-Inflicted C-Section
  7. The Conjoined Must Perish
  8. Cleopatra’s Spawn
  9. Carnivorous Abortion
  10. The Curse of Madame Pele

Rok vydania: 2024

Vydavateľstvo: Massacre Records

Youtube ukážka:

Linky:
https://www.facebook.com/embryonicautopsy/
https://www.instagram.com/Embryonic_Autopsy
https://open.spotify.com/artist/1XHZM5pGtHbDWVHh24C1wy

Hodnotenie: 4/6

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *